Циркуляційний насос WILO Star-Z NOVA T

Wilo
6470,00
грн.

+38 097 402 20 93
+38 063 886 48 66

Застосування

Циркуляційні системи ГВС і схожі системи для застосування в промисловості та інженерному обладнанні зданий (наприклад, циркуляція охолоджуючої води).


Опис

Мокрий ротор.
Резьбове з'єднання Rp ½ або Rp 1.
Одноступінчасті насоси за рахунок Star-Z 25/6, у яких три попередньо вибрані ступені частоти обертання для адаптації навантаження.
Ручное управление.
Монтаж з горизонтальним розташуванням вала. STAR-Z 15 TT і STAR-Z NOVA … – серійно з теплоізоляцією.
Додаткові варіанти виконання: STAR-Z NOVA А – із зворотним клапаном і шаровим краном; STAR-Z NOVA С – із зворотним клапаном, шаровим краном, таймером і сполучним кабелем довжиною 1,8 м зі штепсельною вилкою; STAR-Z 15 ТТ – зі зворотним клапаном, шаровим краном, з таймером, термостатом, з ЖК-дисплеєм і технологією «червоної кнопки».
Автоматичне управління в насосах STAR-Z 15 TT, яке включає в себе: функцію регулювання часових циклів для програмування 3 моментів часу для включення і відключення; управління температурою для постійного підтримання температури зворотного контуру циркуляційної системи ГВС; програму термічної дезінфекції (розпізнавання і підтримання термічної дезінфекції резервуара пітєвої води); захист від блокування.
Спеціальний відлив під ключ на корпусі насоса у Star-Z 25/6.
Можливість використання насосів Star-Z 20…, Star-Z 25… в системах утеплення, вентиляції та кондиціонування.
Быстрое подключение при помощи пружинных клемм.
Возможность двустороннего подвода кабеля.
Мотор, стійкий до току блокування.
Клас захисту IP42.
Матеріали: корпус насоса – латунь (CuZn40Pb2) в насосах серії STAR-Z 15 TT і бронза (G-CuSn5) в інших насосах; робоче колесо – нержавіюча сталь у насосах STAR-Z NOVA і пластмаса (PPO, торгова марка Noryl) в інших насосах; вал – нержавіюча сталь (X35CrMo17) у насосах серії STAR-Z 15 TT, STAR-Z NOVA та з кераміки в інших насосах; подшипники – графіт, пропитанный синтетичною смолою.

Рабочі параметри

Напруга 230 Ст.
Частота 50 Гц – у всіх насосів окрім Star-Z 25/2 DM і Star-Z 25/6 DM.
Напруга 380 В, частота 50 Гц – у насосів Star-Z 25/2 DM та Star-Z 25/6 DM.
Допустимий діапазон температур для систем ГВП: від 0 °C до +65 °C (у короткочасному 2-годинному режимі: +70 °C).
Допустимий діапазон температур при використанні насосів Star-Z 20…, Star-Z 25… у системах опалення, вентиляції та кондиціонування: від -10 °C до +110 °C.
Максимальний робочий тиск 10 бар.


Упаковка та комплектація

Насоси поставляються у картонній коробці. У комплект поставки крім насоса STAR-Z входять технічна документація, а для насосів Star-Z 25/6 ще й ущільнення для різьбового з'єднання.

Категория: циркуляционный насос

Производитель: Wilo

Страна: Германия

Напор максимальный: до 1 м

Давление мксимальное: 10 бар

Монтажная длина: 138 мм

Вес: 1,3 кг