Циркуляційний насос WILO Star-Z NOVA

Wilo
3500,00
грн.
+38 097 402 20 93
+38 063 886 48 66

Застосуівння

Циркуляційні системи ГВС і схожі системи для застосування в промисловості та інженерному обладнанні зданий (наприклад, циркуляція охолоджуючої води).


Опис

Мокрий ротор.
Різьбове з'єднання Rp ½ або Rp 1.
Одноступінчасті насоси за винятком Star-Z 25/6, у якого три попередньо вибрані ступені частоти обертання для адаптації навантаження.
Ручне управління.
Монтаж із горизонтальним розташуванням валу. STAR-Z 15 TT та STAR-Z NOVA … – серійно з теплоізоляцією.
Додаткові варіанти виконання: STAR-Z NOVA А – зі зворотним клапаном та кульовим краном; STAR-Z NOVA С – зі зворотним клапаном, кульовим краном, таймером та сполучним кабелем довжиною 1,8 м зі штепсельною вилкою; STAR-Z 15 ТТ – зі зворотним клапаном, кульовим краном, з таймером, термостатом, з РК-дисплеєм та технологією «червоної кнопки».
Автоматичне керування у насосів STAR-Z 15 TT, яке включає: функцію регулювання тимчасових циклів для програмування 3 моментів часу для включення і відключення; керування температурою для постійної підтримки температури зворотного контуру циркуляційної системи ГВП; програму термічної дезінфекції (розпізнавання та підтримання термічної дезінфекції резервуара питної води); захист від блокування.
Спеціальний відлив під ключ на корпусі насоса Star-Z 25/6.
Можливість використання насосів Star-Z 20…, Star-Z 25… у системах опалення, вентиляції та кондиціювання.
Швидке підключення за допомогою пружинних клем.
Можливість двостороннього підведення кабелю.
Мотор, стійкий до струму блокування.
Клас захисту IP42.
Матеріали: корпус насоса – латунь (CuZn40Pb2) у насосів серії STAR-Z 15 TT та бронза (G-CuSn5) у інших насосів; робоче колесо – нержавіюча сталь у насосів STAR-Z NOVA та пластмаса (PPO, торгова марка Noryl) у інших насосів; вал – нержавіюча сталь (X35CrMo17) у насосів серії STAR-Z 15 TT, STAR-Z NOVA та з кераміки в інших насосів; підшипники - графіт, просочений синтетичною смолою.


Рабочі параметри

Напруга 230 Вт.
Частота 50 Гц – у всіх насосів окрім Star-Z 25/2 DM і Star-Z 25/6 DM.
Напруга 380 В, частота 50 Гц – у насосів Star-Z 25/2 DM та Star-Z 25/6 DM.
Допустимий діапазон температур для систем ГВП: від 0 °C до +65 °C (у короткочасному 2-годинному режимі: +70 °C).
Допустимий діапазон температур при використанні насосів Star-Z 20…, Star-Z 25… у системах опалення, вентиляції та кондиціонування: від -10 °C до +110 °C.
Максимальний робочий тиск 10 бар.


Упаковка та комплектація

Насоси поставляються у картонній коробці. У комплект поставки крім насоса STAR-Z входять технічна документація, а для насосів Star-Z 25/6 ще й ущільнення для різьбового з'єднання.

Категория: циркуляционный насос

Производитель: Wilo

Страна: Германия

Напор максимальный: до 1 м

Давление мксимальное: 10 бар

Монтажная длина: 138 мм

Вес: 1,3 кг